قابل توجه دانشگاهیان محترم

برگزاری کارگاه رمضان بهار قرآن

قابل توجه دانشگاهیان محترم

برگزاری کارگاه رمضان بهار قرآن

اداره قرآن و عترت معاونت دانشجویی و فرهنگی در نظر دارد کارگاه رمضان بهار قرآن را با محوریت تفسیر سوره شوری برگزار نماید. شرایط برگزاری کارگاه (مجازی یا حضوری) و آزمون از تفسیر سوره شوری و نیز حفظ سوره (صرفاً جهت علاقمندان) متعاقباً اعلام می گردد. جهت دریافت دریافت فایل به ادامه خبر مراجعه کنید.

برنامه زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید نیمسال دوم ۱۳۹۸

اداره آموزش دانشکده مدیریت طی اطلاعیه ای برنامه زمانبندی ثبت نام حضوری دانشجویان ورودی جدید نیمسال دوم ۱۳۹۸ در مقطع مقطع کارشناسی و کارشناسی ناپیوسته را اعلام کرد.

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی

اطلاعیه دفاعیات دانشجویان تحصیلات تکمیلی در نیمسال اول ۹۹-۹۸

قابل توجه دانشجویان تحصیلات تکمیلی که در نیمسال اول ۹۹-۹۸ آماده دفاع از پایان نامه می باشند به همین منظور در ابتدا به دو نکته توجه کنید: ۱- حداقل ۶ ماه از تصویب پروپوزال در مقطع ارشد و یکسال در مقطع دکتری گذشته باشد. ۲- اخذ کد شناسایی پایان نامه ( با رسیدن به مرحله ۶ در سامانه پژوهشیار برای دانشجویانی که از طریق سامانه پژوهشیار ثبت نام کرده اند.) سپس طبق جدول زمانبندی دفاعیات به شرح ذیل اقدام کرده تا بتوانید در این نیمسال دفاع نمایید در غیر اینصورت مجاز به دفاع از پایان نامه در نیمسال اول ۹۹-۹۸ نخواهید بود.

دریافت کد اخلاق

ویژه دانشجویان رشته مدیریت بهداشت و درمانی

با توجه به راه اندازی سامانه ملی اخلاق در پژوهش های زیست پزشکی وزارت بهداشت درمان و آموزش پزشکی و اخذ کد اخلاق واحد به آدرس ethics.research.ac.ir بدینوسیه دانشجویان می توانند فایل های مورد نیاز را دانلود کنند.

ادامه مطلب
مسابقه به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)

مسابقه کتابخوانی به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س)

دفتر فرهنگ اسلامی دانشکده مدیریت در نظر دارد به مناسبت شهادت حضرت زهرا(س) مسابقه کتابخوانی از کتاب یاس در آتش نوشته استاد جعفر سبحانی برگزار کند. جهت دریافت کتاب به دفاتر فرهنگ اسلامی دانشکده مراجعه نمایید.